Goeree-Overflakkee

Samen maken we de toekomst

Praat met elkaar over jouw toekomst op Goeree-Overflakkee

De zorg staat onder druk en er zijn niet genoeg woningen, mantelzorgers en vrijwilligers. De toekomst staat echter nog niet vast: samen bepalen we hoe deze eruitziet. Door vooruit te denken en actie te ondernemen bereiden we ons op Goeree-Overflakkee voor op de dag van morgen. Zo creëren we samen De Goede Nieuwe Tijd.

Vragen? Neem contact op!

Aan de slag: gesprekskaarten

Praat over de dag van morgen. Waarom wachten als je hiermee stappen kunt zetten richting een gezonde en leefbare toekomst voor jou en de mensen om je heen? De gratis gesprekskaarten helpen om op een laagdrempelige manier het gesprek met elkaar te voeren. Vraag de kaartjes aan en ga aan de slag.

Initiatieven

Word vrijwilliger: zet je in voor een ander

Vrijwilligers zijn de helden die onze samenleving draaiende houden. Ze zijn onmisbaar en maken écht het verschil in iemands wereld. Ontdek de diverse manieren en plekken waar je als vrijwilliger kunt schitteren. Bekijk op GOvoorelkaar.nl alle mogelijkheden en ontdek hoe jij een verschil kunt maken.

Ervaringsverhalen

Jouw verhaal delen op De Goede Nieuwe Tijd?

Nieuwsberichten

Toekomstbestendig leven

De Goede Nieuwe Tijd is ontstaan vanuit het actieprogramma Toekomstbestendig leven op Goeree-Overflakkee. Sinds 2020 werken de lokale organisaties CuraMare, gemeente Goeree-Overflakkee, Oost West Wonen, Stichting ZIJN en Zorggroep Haringvliet samen vanuit de ambitie om Goeree-Overflakkee voor te bereiden op een verouderende maatschappij en om welzijn, wonen en zorg toekomstbestendig te maken. Daarbij worden ze ondersteund door netwerkorganisatie Paulina.nu.

Op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

De kracht van samenwerking:

Bijdragen aan ons initiatief?