Dorp van Morgen te gast bij De Flakkee Podcast

Luister naar De FlakkeePodcast, waar Maureen van Leeuwen, Lisa van Gelder en Jacqueline Lavooy te gast zijn om te praten over het Dorp van Morgen.

Luister naar de inspirerende aflevering van De FlakkeePodcast, waarin Maureen van Leeuwen, Lisa van Gelder en Jacqueline Lavooy te gast zijn om te praten over het baanbrekende project "Dorp van Morgen" in Achthuizen, het pilotdorp op Goeree-Overflakkee.

Het Dorp van Morgen richt zich op de uitdagingen van vergrijzing en afnemende voorzieningen in dorpsgemeenschappen. Het doel? Het vinden van slimme en toegankelijke oplossingen om de leefbaarheid te verbeteren en de gemeenschap te versterken.

Jacqueline deelt haar inspirerende missie om van Achthuizen een verbindende plek te maken voor zowel jong als oud. Van een eenvoudige koffieochtend tot een bruisende ontmoetingsplek, het project heeft al vele successen geboekt.

Het Dorp van Morgen is een initiatief van De Goede Nieuwe Tijd en streeft ernaar om niet alleen Achthuizen, maar ook andere dorpsgemeenschappen te transformeren tot levendige gemeenschappen.

Benieuwd naar het verhaal achter het Dorp van Morgen? Luister nu naar de podcast via Spotify of Apple Podcast

De kracht van samenwerking:

Bijdragen aan ons initiatief?