Slim Langer Thuis wonen

Zo lang en zelfstandig mogelijk thuis blijven wonen. Dat is wat veel mensen willen. Maar wat als het allemaal niet meer zo makkelijk gaat? Gelukkig zijn er veel handige middelen die daarbij kunnen helpen.

“Samen maken we langer thuis wonen mogelijk.”

Handige hulpmiddelen voor in huis

Ontdek slimme hulpmiddelen voor in de woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer die jou helpen om langer thuis te kunnen wonen. Met deze innovatieve technologieën wordt het leven in jouw woning een stuk gemakkelijker en comfortabeler.

Disclaimer: De productafbeeldingen in het productoverzicht hieronder dienen slechts ter illustratie en de daadwerkelijke producten kunnen variëren in kleur en stijl. Een volledig overzicht is te vinden op de websites van leveranciers en aanbieders.

Productoverzicht

Hulpmiddelen aanschaffen

Wil je handige hulpmiddelen zelf in huis halen? Controleer eerst of je aanvullend verzekerd bent voor eventuele vergoeding. Daarna kun je bij speciaalzaken of thuiszorgwinkels deskundig advies inwinnen en de beste keuze maken. Als alternatief kun je online zoeken naar diverse webshops voor zowel aankoop, huur als tweedehands opties, maar let hierbij wel op garanties, servicevoorwaarden en bezorgmogelijkheden.

Let op: hoewel we ons best doen om informatie volledig weer te geven, kunnen we niet garanderen dat alle opties zijn opgenomen. Hier kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend. Neem gerust contact met ons op via de contactpagina voor aanvullingen of vragen.

Kom langs bij de Slim Langer Thuis expositie

Verken en ervaar zelf hoe deze hulpmiddelen jouw dagelijkse leven kunnen verbeteren en je helpen om langer thuis te blijven wonen. Kom langs bij de hulpmiddelen-expositie en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze hulpmiddelen te bieden hebben!

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta (Middelharnis)

Kerkepad 11, Middelharnis

Di, woe en vrij 10.00-17.00 uur
Do 13.00-15.00 uur (self-service)
Za 10.00-16.00 uur

D’8Huiskamer

Pastoor van Luenenstraat 20, Achthuizen

Ma 14.00 tot 16.00 uur
Do 10.00 tot 12.00 uur

Spreekuur: elke 2e dinsdag
van de maand

Behandelcentrum Vroonweg

Vroonweg 10, Dirksland

Ma t/m Vrij 8:00-18:00 uur

Spreekuur: elke laatste donderdag van de maand
van 10.00 - 11.00 uur

Nieuw-Rijsenburgh

Sperwer 271, Sommelsdijk

Ma t/m Za 10:00 – 17:30 uur

Vragen over de hulpmiddelen

Heb je vragen over de hulpmiddelen? Kom gerust langs bij het periodieke spreekuur, dat plaatsvindt op verschillende locaties. Of je nu advies nodig hebt over het juiste gebruik van een specifiek hulpmiddel of meer informatie wilt over beschikbare opties, de welzijnscoaches van Stichting ZIJN staan voor je klaar.

Ga naar website Stichting ZIJN

Download de brochure

Download de Slim Langer Thuis brochure voor een uitgebreide selectie van hulpmiddelen, praktische informatie en inspirerende verhalen van organisaties die mensen helpen om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Contact

Vragen? Neem contact op.

Heb je vragen over Slim Langer Thuis of zou je graag iets willen toevoegen aan deze pagina? Aarzel niet om contact op te nemen met De Goede Nieuwe Tijd.

Open contactformulier

De kracht van samenwerking:

Bijdragen aan ons initiatief?