Nieuwe locatie Slim Langer Thuis expositie

Medio april werd op 4 locaties op Goeree-Overflakkee de Slim Langer Thuis expositie afgetrapt. Hiermee kan er op een laagdrempelige manier kennis worden gemaakt met handige middelen die kunnen helpen om zo lang en zelfstandig mogelijk thuis te kunnen blijven wonen.

Sinds woensdag 26 juni is er een nieuwe locatie op Goeree-Overflakkee waar inwoners een selectie van hulpmiddelen kunnen bekijken en uitproberen. Dankzij de hulp van GOwerkt is het paneel, dat voorheen in Nieuw Rijsenburgh stond, nu te zien bij geitenboerderij De Mèkkerstee.

De Slim Langer Thuis expositie is dankzij de panelen een reizende expositie. Behalve bij De Mèkkerstee in Ouddorp is de Slim Langer Thuis expositie nu te zien bij de bibliotheek in Middelharnis, D’8Huiskamer in Achthuizen en Behandelcentrum Vroonweg in Dirksland.

Kijk voor een overzicht van openingstijden en spreekuren met de welzijnscoaches van Stichting ZIJN op www.degoedenieuwetijd.nl/slimlangerthuis. De expositie is tot stand gekomen in een samenwerking tussen verschillende partijen op de Zuid-Hollandse Eilanden vanuit de bewustwordingscampagne De Goede Nieuwe Tijd en het programma Toekomstbestendig Leven op Goeree-Overflakkee.

De kracht van samenwerking:

Bijdragen aan ons initiatief?